ShoutCast Сервери

350 ден.
Месечно
SHOUTCAST ПАКЕТ (35 Достапно)
2GB Радио простор
БЕСПЛАТНО Контрол панел
128 Kbps Аудио квалитет
24/7/365 Поддршка
БЕСПЛАТНА Реклама и маркетинг
100% Сервер Uptime
800 ден.
Месечно
СТАРТ ПАКЕТ
5GB Радио простор
БЕСПЛАТНО Контрол панел
128 Kbps Аудио квалитет
500 Слушатели
24/7/365 Поддршка
БЕСПЛАТНА Реклама и маркетинг
100% Сервер Uptime
1,550 ден.
Месечно
БИЗНИС ПАКЕТ
10GB Радио простор
БЕСПЛАТНО Контрол панел
192 Kbps Аудио квалитет
24/7/365 Поддршка
500 Слушатели
БЕСПЛАТНА Реклама и маркетинг
100% Сервер Uptime
2,850 ден.
Месечно
ПРЕМИУМ ПАКЕТ
15GB Радио простор
БЕСПЛАТНО Контрол панел
256 Kbps Аудио квалитет
24/7/365 Поддршка
500 Слушатели
БЕСПЛАТНА Реклама и маркетинг
100% Сервер Uptime
3,500 ден.
Месечно
МЕГА ПАКЕТ
15GB Радио простор
БЕСПЛАТНО Контрол панел
320 Kbps Аудио квалитет
3000 Слушатели
24/7/365 Поддршка
БЕСПЛАТНА Реклама и маркетинг
100% Сервер Uptime